PODATKI PONUDNIKA

Ime: Twirling klub Slovenske Konjice
Naslov: Ulica Borisa Vinterja 2a, 3210 Slovenske Konjice
Transakcijski račun: SI56 0228 0025 8155 534 odprt pri NLB d.d.
D.Š.: 70315116
Zavezanec za DDV: NE
E-pošta: kontakt@twirlingkonjice.net
Telefon: 041 851 871 (trenerka Tina)
Datum vpisa v register društev: 27. 7. 1998

Splošni pogoji spletnega mesta so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Spletno mesto twirlingkonjice.net je namenjeno promociji twirling športa v Sloveniji, predstavitvi Twirling kluba Slovenske Konjice ter vpisu novih članov.

PIŠKOTKI

To obvestilo je podano v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki ureja pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje podatkov ali pridobivanje dostopa do podatkov, shranjenih na uporabnikovem računalniku, pametnem telefonu ali drugi napravi.

Ta spletna stran https://www.twirlingkonjice.net (v lasti DRUŠTVA Twirling Klub Slovenskekonjice) uporablja piškotke z namenom zagotavljanja celovite spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna mesta ustvarijo med obiskom in se ob obisku spletne strani prenesejo na uporabnikov računalnik, pametni telefon ali drugo napravo ter se uporabljajo v brskalniku. Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznejših, hitrejših in enostavnejših spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile možne brez piškotkov. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni uporabnikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa bolj učinkovito in uporabniku prijazno. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko po želji omeji ali onemogoči shranjevanje piškotkov. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani, in za optimizacijo svojih internetnih oglasnih aktivnosti.

Oglaševalski piškotki spremljajo posameznikovo uporabo spletne strani ponudnika, razen če se posameznik z uporabo piškotkov na strani ne strinja.

Z izbrisom ali blokiranjem piškotkov spletna stran ne bo delovala pravilno ali enako učinkovito. Če uporabnik izbriše vse piškotke, njegove preference ne bodo shranjene in obvestilo o piškotkih bo prejel vsakič, ko bo obiskal to spletno stran.

Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je zaradi njih hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa je bolj učinkovito in prijazno.

Kako upravljati piškotke?

Uporabnik v vsakem času ohranja popoln nadzor nad piškotki, saj jih lahko kadarkoli izbriše, omeji ali povsem onemogoči. Navodila, kako to stori, se razlikujejo od naprave do naprave in so na voljo na domači strani posameznega proizvajalca programske opreme. Vi torej odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na svoji napravi. Nastavitve zanje lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku.

Piškotki torej niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z zakonodajo (ZEKom-1) nastajajo spremembe pri obveščanju oz. soglašanju obiskovalcev z njihovo uporabo. Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo v skladu z evropsko zakonodajo (Uredbo (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov ali GDPR) in konvencijami Sveta Evrope (ETS št. 108, ETS  št.181, ETS št. 185, ETS št. 189)) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT, Ur. l. RS, št. 96/09 in 19/15) itd.).

Varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov je pomembna skrb našega društva. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem. Ponudnik za varstvo poskrbi z različnimi ukrepi in informacijski mehanizmi, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletne strani in varnost prenosa podatkov na njej.

Z registracijo na spletno mesto ali oddajo vpisnice na spletni strani https://twirlingkonjice.net izrecno soglašate, da lahko ponudnik pridobljene osebne podatke (ime in priimek, naslov, elektronski naslov in morebitne druge podatke, ki ste jih ponudniku prostovoljno posredovali) uporabi tudi za namene neposrednega trženja prek vseh oglaševalskih kanalov, ki jih uporablja ponudnik.

Preklic soglasja:
O možnosti preklica soglasja za izvedbo neposrednega trženja prek elektronske pošte boste vsakem elektronskem sporočilu ustrezno obveščeni.

Ponudnik ne bo posredoval vaših osebnih podatkov tretjim nepooblaščenim osebam. Pogodbeni obdelovalci smejo osebne podatke obdelovati zgolj v okviru upravljavčevih navodil in osebnih podatkov ne smejo uporabiti za zasledovanje kakršnihkoli lastnih interesov. Upravljavec in uporabniki osebnih podatkov ne iznašajo v tretje države.

Osebne podatke, ki jih ponudnik obdeluje na podlagi zakona, ponudnik hrani za obdobje, ki ga predpisuje zakon. Po preteku obdobja hrambe upravljavec osebne podatke učinkovito in trajno izbriše, tako da jih ni več mogoče povezati z določenim posameznikom.

MLADOLETNE OSEBE

Ponudnik močno priporoča vsem staršem in skrbnikom, da naučijo svoje otroke in oskrbovance varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmrežju. Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Ponudnik ne bo nikoli zavestno zbiral osebnih podatkov od oseb, za katere bi bil seznanjen, da so mladoletne.

VARNOST SPLETNEGA MESTA

Ponudnik uporablja SSL certifikat, ki ga izda za to pooblaščena organizacija in je najbolj ustrezno tehnološko sredstvo za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov. Zagotavlja vam 100% zaščito.

SSL je varnostni certifikat, ki šifrira vse podatke, ki se prenesejo med strežnikom oziroma spletno stranjo ter obiskovalcem in tako zagotavlja varnost pretoka spletnih podatkov, z uporabo enkripcije. Zato v primeru, da podatke na poti prestreže spletni napadalec, temule-ti ne koristijo, saj jih ne more dešifrirati. Posledično je varnost uporabe spletnega mesta, ki uporablja SSL certifikat na mnogo višjem nivoju. Spletno mesto, ki varnostni certifikat uporablja, spoznate po naslovni vrstici, ki se namesto s klasičnim HTTP prične z varnim HTTPS.

AVTORSKE PRAVICE

Spletna stran https://twirlingkonjice.net in vse vsebine, objavljene na spletni strani so last in avtorsko delo ponudnika. Prepovedana je uporaba in/ali kopiranje teh vsebin brez pisnega soglasja avtorja ali prvotnega imetnika avtorskih pravic.

NAVODILA ZA VPIS

V twirling klub Slovenke Konjice lahko starši vpišete fante in dekleta, starejše od 5 let. Predznanje ni potrebno. Vpis za posamezno šolsko leto poteka v mesecu septembru, kasneje le, če so na voljo prosta mesta. Vabimo vas, da izpolnite SPLETNO PRIJAVNICO, ali nas kontaktirate na 041 851 871 oziroma na kontakt@twirlingkonjice.net . Na voljo vam bomo za vsa vprašanja in nasvete.

URNIK VPISOV – NOVI ČLANI

Po prejemu prijavnice, vas bomo kontaktirali in povabili na brezplačni predstavitveni trening. V pisarni kluba boste do konca septembra vplačali letno članarino za tekoče šolsko leto, ki znaša 15 €. Šele takrat bo vaš otrok postal član Kluba. Samo izpolnjen internetni obrazec še ne pomeni, da ste vpisani v klub!

V primeru, da je skupina polna, se vpis zaustavi. Interesenti so postavljeni v čakalno vrsto, in takoj, ko se kakšno mesto v skupini sprosti, vas pokličemo na vpis.

URNIK TRENINGOV

Urnik treningov je objavljen na spletni strani. Vadba poteka v šolskih telovadnicah Osnovne šole Ob Dravinji Slovenske Konjice in Osnovne šole Loče. Možne so občasne spremembe urnika, ko sta zaradi šolskih aktivnosti ali počitnic telovadnici zaprte. O vseh spremembah boste starši obveščeni pravočasno.

POMOČ, DODATNA VPRAŠANJA IN KONTAKT

Za vsa vaša vprašanja je ponudnik na voljo preko e-maila: kontakt@twirlingkonjice.net ali po telefonu na 041 851 871, od ponedeljka do petka med 08:00 in 15:00 uro ali preko kontaktnega obrazca.